CAKE FACTOR – Nyt kagekrydderi

CAKE FACTOR
– den skjulte faktor til dine søde kreationer

Så kan vi endelig få lov til at præsentere denne sommers nyhed. Vi har i samarbejde med kageblogger og kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen fra Den store Bagedyst udviklet en skøn økologisk krydderiblanding beregnet til kager og desserter med frugt og bær. Den hedder selvfølgelig CAKE FACTOR, for den har lige præcis det Xtra, der gør dine kager til noget ganske særligt.

I foråret henvendte Ditte Julie sig til os med en idé om at udvikle en krydderblanding, der kan bruges i det søde køkken. Hendes udgangspunkt var passionen for det lille ekstra touch som krydderier kan tilføje det søde, og samtidig var hun ” træt af mange små krydderiposer, lange opskrifter, hvor der skal lidt af det ene og lidt af det andet krydderi i.” Ditte savnede simpelthen én krydret luksusblanding, som passede ind i det søde køkken sådan helt generelt, og især til frugt og bær.

Og den slags initiativer kan vi i Mill & Mortar godt li’, så hun fik lov til at gå på jagt på vores store råvarelager og udvælge krydderier til diverse tests. Mange blandinger – og mange søde sager – efter kan vi nu præsentere CAKE FACTOR, eller som Ditte kalder den nye blanding ”en slags umami, som du altid kan bruge, når du leger og er kreativ i det søde køkken!”

CAKE FACTOR har en afbalanceret smag af allehånde, stødt muskatblomme, stjerne anis, ægte Sri Lanka kanel og en anelse nelliker og ingefær.

Udover at give de skønne danske bær og frugter en sofistikeret kant i kager og desserter har Ditte Julie med succes brugt Cake Factor i flødeboller og lagkage, til råcreme og kammerjunkere, til marineret frugt og syltetøj og meget andet… Du kan iøvrigt også prøve CAKE FACTOR i din yndlingskrydderkage og i julesmåkagerne.