Sale Off
Rasta Pasta, ØKO

Rasta Pasta Mill & Mortar style

RASTA PASTA er en unik krydderiblanding med en varm og sammensat base tilsat noter af citrontimian, hvidløg og paprika. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, der sparker pastaretten til nye højder – og her kan både børn og voksne være med. Med Rasta Pasta krydderiblanding får du masser af smag med power til din pastaret.


Rasta Pasta– Denne enkle ret kan tilberedes med et hav af forskellige grøntsager, den kan spises som tilbehør eller hovedret og den kan kombineres med lyst kød, fisk eller brød. Og så er den flot!

Se opskriften herunder:


INGREDIENSER  

500 gram pasta

300 gram blandede grøntsager i rasta farverne rød, gul og grøn, fx peberfrugt, squash, forårsløg

1 spsk Rasta Pasta

2 spsk smags-

neutral olie

Salt, peber, eddike, sukker

1 god håndfuld hakkede, friske krydderurter (Fx persille, koriander eller hvad nu din have eller grønthandler kan byde på)


SÅDAN GØR DU:


Kog pastaen. Svits Rasta Pasta og grøntsager kort i olie i en varm wok. Vend derefter den kogte pasta i de varme grøntsager. Smag til med salt, peber, en sjat eddike og en knivspids sukker. Vend krydderurter i retten. Sæt Bob Marley på og spis.


TIPS


Rasta Pastaretten kan også serveres kold som pastasalat, evt. tilsat lidt cremefraiche, så retten bliver mere cremet. Prøv også Rasta Pasta som rub på lyst kød eller fisk eller brug den til at sætte smag på din sauce eller suppe. Rasta Pasta fungerer også rigtig godt i retter med kokosmælk. 

Hvad er Rasta Pasta?

  • Sæt ny smag på pasta, nudler, fisk og supper.


    Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, hvor både børn og voksne kan være med. Krydderiblandingen har noter af citrontimian, muskat, hvidløg og allehånde og bruges til at smagssætte pasta, nudler, ris eller kylling.

    Hvor kan Rasta Pasta bruges?
    Brug som rub på lyst kød eller i en enkel sauce som iblandes pasta, ris eller nudler inden servering. Prøv Rasta Pasta og giv retten et helt nyt smagsudtryk. Med Rasta Pasta får du masser af smag med power til din pastaret
  • 54,00 kr

Hvis du kan lide Rasta Pasta, så kan du måske også lide:

Sale Off
HOTTER THAN HOT
219,00 kr
Sale Off
FINISHING SALTS
189,50 kr
Sale Off
Murcia Paprika, SØD, Spanien, ØKO
52,00 kr
Sale Off
Pul Biber Chili i flager, ØKO
52,00 kr