Drop sovsen i januar

… og prøv med krydderier i stedet!

Julen er vel overstået og det har været skønt at spise sig igennem alt det lækre fede julemad, de gode sovse og de skønne desserter for ikke at tale om bagværk og konfekt! Men nu er det slut! Det er januar, det er hverdag igen og længslen efter mindre fedt, mere grønt og frem for alt mere krydret mad melder sig med en overvældende kraft.

Hvis der er andre end mig, der har det sådan, så kan jeg anbefale vores 3 lækre krydderiblandinger, der gør det nemt, hurtigt og super velsmagende at tilberede ris, pasta og rodfrugter. Brug Yellow Rice til risretter, Happy Roots til dine rodfrugter og Rasta Pasta til pasta og grønsagsretter. Kødet drosler jeg også ned på i januar måned, men med lidt fisk, en god vintersalat eller hjemmelavet chutney kan du sagtens blive mæt af spicy ris, lykkelige rodfrugter eller pasta med power. Det skal blive godt at lave enkel og lækker hverdagsmad igen!

De 3 krydderiblandingerne er lavet af økologiske urter og krydderier af den bedste kvalitet og som vores andre krydderiblandinger indeholder de ikke salt, gluten eller tilsætningsstoffer. Det er den rene vare, du får…. Godt Nytår , hurra for hverdagsmaden og velbekomme!


HAPPY ROOTS er en krydderiblanding som Mill & Mortar har udviklet. Den består af en økologisk urteblanding med 5 forskellige urter, som er sat sammen med chili og sesam. Du kan bruge den til krydring af alle slags rodfrugter, ligesom du kan anvende blandingen i mos, rösti, på rodfrugtbøffer eller som krydderi på pommes frites. Herunder får du inspiration til, hvordan du nemt kan variere tilberedningen af rodfrugter med Happy Roots og en enkel og velsmagende dip, der er populær hos børn og voksne.


CABBAGE KARMA er en krydderiblandingen som skabt til alle slags kål.I samarbejde med Ditte Ingemann, madskribent, kogebogsforfatter, blogger og frem for alt grøntsagselsker, har vi udviklet denne unikke blanding som består af korianderfrø, infuseret med olie fra appelsinskal, fennikelfrø, sumak, sort peber og citrontimian. Kål er billigt og sundt, men kan kræve lidt ekstra krydderi for at få smagsløgene til at synge.


RASTA PASTA er en unik krydderiblanding med en varm og sammensat base tilsat noter af citrontimian, hvidløg og paprika. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, hvor både børn og voksne kan være med. Med Rasta Pasta får du masser af smag med power til din pastaret.Udforsk vores krydderier

Sale Off
Shawarma Hack, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Triple Lemon Pepper, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Karl Otto, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Hey Falafel, ØKO
56,00 kr