Gringo Tortillas med bønne- eller kyllingefyld

Gringo er et økologisk tex mex krydderi uden salt, tilsætnings- og fyldstoffer – en liflig blanding med spidskommen, paprika, hvidløgsgranulat, chili, oregano og sort peber.

Tortillas, gaucamole, salsa og spicy fyld af kød, fisk grønt eller bønner…. der er mange forskellige måder at tilberede sin meximad på, men krydderierne er afgørende for den smag, du får frem i den færdige ret. Gringo er en basic krydderiblanding, der går til stort set al slags fyld.
En ”quick and tasty” er at svitse et løg i olie, tilføje Gringo – beregn 1-2 tsk krydderi per 250 g fyld – og derefter komme fx kyllingebryst, hakket oksekød, stykker af fisk, bønner, kikærter eller grøntsager på panden/i gryden. Husk at smage til med salt. Når du har lavet dit fyld skal du komme det i dine tacos, tortillas, salat- eller kålwraps, sammen med skønne salsa’er og gaucemole, masser af grønt og friske krydderurter.

Her har du en nem opskrift, men vær ikke bange for at kaste dig ud i, hvad der nu er i køleskabet eller hvad dine yndlings råvarer er. Gringo hjælper dig på vej og det er sjældent det går galt, når man laver glad og farverig mexi mad. Opskriften rækker til ca. 4 personer. 

Se opskriften herunder

INGREDIENSER 


8 stk. Hvede- eller majstortillas

1 hakket rødløg

 2 tsk. Gringo

 4 tomater 

200 g kyllingebryster 200 g udblødte kogte kidney beans 

Salt


SÅDAN GØR DU:


Kom lidt olie på panden, svits løget sammen med Gringo mix og kylling stykkerne. Skær tomaterne i tern og tilsæt. Lad stå og simre 10 minutter. Kom bønnerne i til sidst.


Servér det varme fyld i en lun tortilla sammen med:


Guacamole – avocado, limesaft, koriander og evt. salatløg og salt


Tomatsalsa – tomater i tern, hakket forårsløg, koriander og evt. salt


Agurk/mangosalat – skåret i tern med limesaft


Radisser, rå skåret i skiver


Syltede rødløg (find opskrift på nettet)


Majskolbe, kogt og skåret i flager


Koriander, friskt


Psst…. Gringo er også perfekt til at spice tomatsaucen eller kødbollerne op, på en grillet hakkebøf eller med de brasede kartofler. Vamos Gringos! 


VELBEKOMME! 

  • Luxusblanding til din mexi mad.

    Nej, det er ikke en spaghetti Western, men vores bud på en økologisk krydderiblanding med mexicansk inspiration. Gringo er perfekt til at skabe et velkrydret fyld til at pakke i dine tacos, tortillas, kål- eller salatwraps. Kan anvendes til kød, fisk, grønsager og bønner. Kombiner med vedkrydrede salsa’er, cremer eller slaws og frisk grønt og krydderurter. Brug 1-2 tsk krydderi per 250 g fyld og salt efter behag. Gringo er også perfekt til at spiffe tomatsaucen eller kødbollerne op, på en grillet hakkebøf eller med de brasede kartofler.

    Hvad kan Gringo bruges til?
    Gringo er nem og hurtig velsmag på dine hverdagsretter og du bestemmer selv hvor meget du vil gøre ud af tilbehøret.
  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Gringo, så kan du måske også lide:

Sale Off
2.sortering - Gaveæske til 6 dåser
10,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice Gaveæske
219,00 kr172,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
54,00 kr
Sale Off
Ananda's Ægte kanel, ØKO
54,00 kr