Grillspyd med Flaming Dust

Grillspyd er en klassiker på grillen, de er nemme og hurtige at tilberede og du kan bruge årstidens grøntsager og frugt, kombineret med et fast stykke fisk. Beregn ca. 100 gram fisk pr. person.

Se opskriften herunder:

INGREDIENSER 


SPYD MED LAKS:

Laks

Blommer

Forårsløg

Lime

Gul courgette


SPYD MED SANDART:

Sandart

Nektariner

Asparges

Citroner


RUB:

2 tsk. Flaming Dust

1 ½ tsk. brun farin

 1 ½ tsk. Pyramide Salt 

(til ca. 500 gram fisk)


SÅDAN GØR DU:


Start med at blande rub’en. Skær fiskestykkerne i 2×2 cm tykke stykker, rub fuskestykkerne og lad dem stå ca. ½ time. Skær blommer/nektariner og citrusfrugter i både, skær forårsløg/asparges i ca. 4 cm lange stykker, og skær courgetten i skiver og halvér dem.


Kom grøntsager, frugt og de ’rubbede’ fiskestykker på grillspyd. Pensl grøntsagerne med olie -måske tilsat det sidste af rub’en – inden spyddene grilles i ovnen, på grillpanden eller på grillen ca. 4-5 minutter, alt efter hvor intens varmen er.


Servér grillspyddene med en knasende sprød kålsalat og grillede stykker brød med et dryp olie. 


VELBEKOMME! 

 • Prisvindende grillkrydderi - No 1 BBQ Rub
  Krydderiblanding skaber en udsøgt smag på baggrund af grundingredienserne fennikel, lakridspulver og stjerneanis på en bund af ingefær og oregano, tilsat varme og styrke fra røget paprika og dilip’s chili.

  Flaming Dust er Mill & Mortar’s krydderiblanding som bl.a. vandt første pladsen ved DM i BBQ. I 2013 var Mill & Mortar sponsor for kategorien ”Bedste Grillkrydderi” ved DM i BBQ i Svendborg. Det kom der en suveræn lækker og anderledes rub ud af. 17 BBQ Teams dystede om førstepladsen om at få deres rub sat i produktion hos Mill and Mortar.

  Hvad er der i Flaming Dust?
  Som i vores andre krydderiblandinger er FLAMING DUST uden salt og tilsætningsstoffer. Det er en blanding der er fremstillet på baggrund af bl.a. fennikel, ingefær, oregano, røget paprika, dilip's chili og lakridspulver.

  Hvordan bruger du Flaming Dust i din madlavning?
  Flaming Dust anvendes som rub på alle typer af kød, i særdeleshed kylling og gris. Ibland 2 tsk salt og 2 tsk brunt sukker til 1,5 tsk BBQ Rub. Rul eller gnid blandingen ind i kødet og lad det marinere ½-1 time før det grilles eller steges.
 • 56,00 kr

Hvis du kan lide Flaming Dust, så kan du måske også lide:

Sale Off
2.sortering - Gaveæske til 6 dåser
10,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice Gaveæske
219,00 kr172,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
54,00 kr
Sale Off
Ananda's Ægte kanel, ØKO
54,00 kr