Sale Off
Double Garlic Pepper, ØKO
Sale Off
Pyramide Salt
Sale Off
Sort Peber, hel, Sri Lanka, ØKO

Glaseret laks med grønt, nudler og Garlic Pepper

Garlic Pepper glaseret laks med grønt og nudler

Fisk til aftensmad er sundt og godt, og typisk er fiskeretter ofte hurtige at sammensætte. 
Her kommer en virkelig enkel opskrift som samtidig er super velsmagende. Den kan nemt suppleres op med flere grøntsager og husk at dryp resten af saucen over retten. Opskriften rækker til ca. 4 personer og har en tilberedningstid på ca. 20-30 min.


Se opskriften herunder:

INGREDIENSER 


4 laksefiletter


SAUCE:

2 spsk. honning

3 spsk. soja

3 spsk. sesamolie

3 spsk. risvinseddike

2 tsk. Double Garlic Pepper

½ tsk. Sort peber
½ tsk. Pyramide saltTILBEHØR:

250 g fuldkornsnudler

4 forårsløg

1 spsk. sesamfrø

Evt. flere grøntsager


SÅDAN GØR DU:


Varm en pande godt op og læg laksefiletterne på den varme pande på skindsiden i cirka 4-5 minutter, vend laksen og steg den i  yderligere 1-2 minutter.


Mens laksen steger, piskes ingredienserne til saucen godt sammen. Tag laksen af panden og hæld saucen på - lad den koge ind i cirka 2-3 minutter, kom laksen tilbage på panden i saucen, fordel dernæst saucen på laksefiletter og lad det hele simre i yderligere 3-4 minutter.


Serveres med kogte fuldkornsnudler, fintsnittet forårsløg og et drys sesamfrø, og evt dampede grøntsager, fx sukkerærter, broccoli, gulerødder eller din favoritter. Er der ekstra sauce tilbage, så vend endelig grøntsagerne rundt deri eller hæld dem over nudlerne. 


Laksen kan sagtens spise kold næste dag, og kan også bruges som fyld i bao, friske forårsruller eller serveres med kogte ris. 

 VELBEKOMME! 

  • Double Garlic & Pepper er vores nye økologiske alt i ét krydderi. 

    Enkelhed med stor effekt. Vi kunne ikke lade være, selvfølgelig kunne vi ikke det ... Når nu vi har fundet to megalækre og ret forskellige typer hvidløg – endda dyrket i Europa, så er det da oplagt med en blanding, hvor de begge indgår. Og det er det vi har gjort; helt enkelt, men med
    stor effekt.


    Hvad smager den af?
    To slags hvidløg med hver sin smagsegenskab: Tørret hvidløg fra Syditalien giver både skarphed og en dejlig let ristede sødme. Sort hvidløg fra Cordoba tilføjer den eftertragtede og uundværelige umami effekt. Og to slags pebre: Den skønne Thysmada sort peber fra Sri Lanka og en mild rød chilipeber fra Spanien, giver det perfekte hotte indspark. Pas på, for du kan godt blive afhængig af den.

Hvis du kan lide Double Garlic Pepper, så kan du måske også lide:

Sale Off
3 LATTE SPICES
219,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice, G&T Garnish Set, ØKO
229,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
53,50 kr
Sale Off
Ananda's kanel,  Sri Lanka, ØKO
53,50 kr