Pasta med peber - Cacio e pepe 

Simpel italiensk pastaret på blot 15 min, som er fyldig og cremet med kraft af masser af smag. En original pastaret som består af få ingredienser med hovedelementerne pasta, sort peber og parmesan i fokus. Cacio e Pepe er en sand italiensk klassiker som gør sin kogekunst i alt sin enkelhed gennem få gode råvarer. Jo simplere, desto bedre. Det er en en er ret som er utrolig cremet og velsmagende, hvor man kan tilføje ekstra tilbehør alt efter eget ønske. 

Se opskriften herunder

INGREDIENSER 


500 g pasta 

1 hønsebouillon

4 spsk. smør eller olivenolie

3 dl revet paramesan eller pecorino

1,5 tsk Triple Lemon pepper 

1 dl hakket persille 


SÅDAN GØR DU:


Kog pastaen i rigeligt saltet vand til den er al dente. Sigt den efterfølgende men husk at gem noget af kogevandet. Vend den varme pasta med smør eller olivenolie, friskkværnet peber og parmesan. Hvis pastaen bliver for tør, spæd den op med lidt kogevand til konsistensen er fyldig og cremet. Top til sidst med et grønt drys f.eks. basilikum eller efter eget ønske. 


Anret den færdige pastaret med et godt stykke brød, lidt tørret skinke eller andet charcuteri. 


VELBEKOMME! 

 • Økologisk citronpeber uden kunstige smagsgivere, dit nye go-to krydderi.

  En blanding til dig, som mangler en klassisk citronpeber i din krydderisamling! Vores citronpeber er som navnet antyder bestående af tre hovedelementer: 

  - Nepalisiske Szechuan - peber med de kraftige citrusnoter og let prikkende pebervarme.

  - Tørret økologisk skal og frugtkød fra citron. Dette er et upcycled produkt, da vi bruger endestykker og kasserede skiver fra en produktion af tørrede citrusskiver. 

  - Citronverbena fra vores græske krydderurteproducent. Citronverbena har en frisk grøn citrussmag og giver et lækkert grønt strejf. Hertil kommer selvfølgelig vores srilankanske sorte peber fra vores faste leverandør og som dyrkes i de srilankanske skovhaver (Kandyan Forest Garden konceptet). 

  Men citronpeber kan bruges i langt flere retter end bare der hvor pasta indgår. Anvend det bredt, prøv f.eks. i grillede grønsager, dressinger eller marinander. Den er også utrolig god på fisk eller steget kylling for at give det et ekstra touch. 

Hvis du kan lide Triple Lemon Pepper, så kan du måske også lide:

Sale Off
2.sortering - Gaveæske til 6 dåser
10,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice Gaveæske
219,00 kr172,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
54,00 kr
Sale Off
Ananda's Ægte kanel, ØKO
54,00 kr