Rodfrugter på tre måder med HAPPY ROOTS

Nogle gange står vi alle overfor det samme dilemma: at forberede en stor portion rodfrugter og ende med at gentage den samme ret i hele ugen. På dag fire begynder tanken om endnu en portion at blive udfordrende. Men vi ønsker alle hverdagsmad, der er både hurtig og nem – noget, der lader os nyde smagfulde måltider uden at bruge en evighed i køkkenet hver dag.

Hvad nu, hvis jeg fortalte dig, at du kan nyde en simpel og lækker ret af bagte rodfrugter, men med en twist? Denne opskrift er ikke kun let at tilberede, men den giver dig også mulighed for at variere tilbehøret og undgå madkedsomheden, når resterne skal genopvarmes

INGREDIENSER 


Rodfrugter

1 pose rødbede

1 pose kartofler

1 pose pastinak

1 pose gulerødder

Eventuelt rødløg

2 spsk. Happy Roots

1 spsk. olie

1-2 tsk. groft salt


Servering 1

2 store spsk. creme fraiche/græsk yoghurt

50 g smuldret feta/salatost

En håndfuld frisk persille 


Servering 2

1/2 bøtte hummus (evt. chili)

1 spsk. ristede sesamfrø


Servering 3

1-2 håndfulde rucola

1 spsk balsamicoeddike/glace
Granatæblekerner 


SÅDAN GØR DU:


Rodfrugter

Vask, skræl og skær dine yndlingsrodfrugter ud i den størrelse du ønsker, og placer dem i en bradepande. Tilføj Happy Roots, salt og olie og gnid det hele godt sammen. Placer bradepanden i ovnen i ca. 40 minutter, afhængigt af størrelsen på dine rodfrugter. 


Servering 1

Smør et par store spiseskefulde græsk yoghurt/creme fraiche på en tallerken, tilføj dine bagte rodfrugter, top med smuldret feta/salatost og frisk persille.


Servering 2

Smør en halv bøtte hummus, eventuelt en chilihummus, ud på en tallerken, tilføj dine bagte rodfrugter og top med ristede sesamfrø.


Servering 3

TIlføj et par store håndfulde rucola i et fad, tilføj dine bagte rodfrugter og overhæld med balsamicoeddike eller balsamicoglace, top med granatæblekerner.


Tip

Du kan bruge alle vores krydderiblandinger på den her både. Find dine yndlingsgrøntsager, tilsæt 1-2 spsk krydderiblandingen og put dem i ovnen, til de er møre. 


  • Gør dine rødder lykkelige!
    Happy roots er en økologisk krydderiblanding som vi selv har udviklet. Den består af en økologisk urteblanding indeholdende fem forskellige urter, som er sat sammen med chili og sesam. Herunder får du inspiration til, hvordan du nemt kan variere tilberedningen af rodfrugter med Happy Roots og en enkel og velsmagende dip, der er populær hos børn og voksne.

    Sådan bruger du HAPPY ROOTS
    Du kan bruge den til krydring af alle slags rodfrugter, ligesom du kan anvende blandingen i mos, rösti, på rodfrugtbøffer eller som krydderi på pommes frites. Prøv for eksempel denne opskrift hvor krydderiet bruges på rodfrugterne og i en smagfuld dip.

  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Happy Roots, så kan du måske også lide:

Sale Off
Shawarma Hack, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Triple Lemon Pepper, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Karl Otto, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Hey Falafel, ØKO
56,00 kr