Cabbage Karma Salat af Grønkål

SALAT AF GRØNKÅL MED TO SLAGS ÆBLER, 4 PERSONER
 
Denne salat pynter på ethvert bord og passer rigtig godt til svinekød eller en gryderet. Granatæbler kan købes i de fleste større supermarkeder, og udover at de er utrolig smukke, så har de også en dejlig sød og syrlig smag.

Se opskriften herunder

INGREDIENSER 


300 g grønkål

2 æbler

1 granatæble


DRESSING

4 spsk olivenolie

saft fra 1 lime

skal fra 1 økologisk lime

1 tsk flydende honning

2 tsk Cabbage Karma

Pyramide salt 

Peber


SÅDAN GØR DU:


Rengør grønkål grundigt, og fjern stokkene. Hak kålet rigtig fint. Fjern kernehuset, og skær æblerne ud i tynde skiver. Bland grønkål og æbler. Frigør kernerne fra granatæblet, og kom dem i salaten.


Pisk ingredienserne til dressing rigtig godt sammen, og smag den til, så den både er sød og syrlig. Vend dressingen rigtig godt rundt salaten.


TIP:

Skal salaten have lidt mere fylde? Hak nogle valnødder groft, og drys over salaten. 


VELBEKOMME! 

  • Perfekt til kål og andet grønt

    Rå, stegt, grillet, bagt og fermenteret. We love cabbage, all kinds! Det er billigt og vi ved at det er rigtig godt for os at spise. Men det kan være en udfordring at få inspiration til at gøre kålretter nemme og spændende at gå til.
    I samarbejde med Ditte Ingemann, madskribent, kogebogsforfatter, blogger og frem for alt grønsagselsker, har vi udviklet denne unikke blanding som består af korianderfrø, infuseret med olie fra orangeskal, fennikelfrø, sumak, sort peber og citrontimian.

    Hvad mener Ditte Thuesen?
    ”Grøntsagerne har altid været omdrejningspunktet i mit køkken og jeg bruger masser af krydderier i mine opskrifter – jeg elsker de varme krydderier, som kan være krydrede uden at være stærke og milde uden at være kedelige. Med Cabbage Karma har jeg fået ét krydderi, som jeg kan bruge både i det varme og i det kolde køkken, og så smager det fantastisk sammen med alle kåltyper, lige fra spidskål og broccoli til blomkål og palmekål.” (Ditte Thuesen)
  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Cabbage Karma, så kan du måske også lide:

Sale Off
2.sortering - Gaveæske til 6 dåser
10,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice Gaveæske
219,00 kr172,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
54,00 kr
Sale Off
Ananda's Ægte kanel, ØKO
54,00 kr