Cabbage Karma rødkålssalat med mynte og tahin

Rødkål, mynte & tahin, til 4 personer perfekt som tilbehør til dine middagsgæster.

Se opskriften herunder

INGREDIENSER 


½ rødkål

1 spsk. olie

4 spsk. pinjekerner

1 bundt mynte

½ bundt bredbladet persille

kerner fra 1 granatæble

50 g fast gedeost

 

DRESSING:

1 spsk. tahin

3-4 spsk. olivenolie

 1 økologisk citron skal

 ½ citronsaft

2 tsk. Cabbage Karma

SaltSÅDAN GØR DU:


Bland rub’en og gnid den godt ind i stegen, som du derefter pakker ind i film. Lad den hvile 12-24 timer iSkær rødkålen i tynde strimler. Varm olie op i en pande og steg kåleni et par minutter, indtil den falder en smule sammen. Kom den lune kål over på et stort fad.


Rist pinjekernerne på en tør, varm pande, indtil de er gyldne. Hak krydderurterne fint og kom dem på fadet med kålen – drys med pinjekerner, granatæblekerner og stykker af gedeost.


Pisk tahin, olivenolie, citronskal, saft og krydderi godt sammen – smag dressingen til med salt. Fordel dressingen over salaten og servér med det samme. 


VELBEKOMME! 

  • Perfekt BBQ rub til pulled porkPerfekt til kål og andet grønt.

    Rå, stegt, grillet, bagt og fermenteret. We love cabbage, all kinds! Det er billigt og vi ved at det er rigtig godt for os at spise. Men det kan være en udfordring at få inspiration til at gøre kålretter nemme og spændende at gå til.
    I samarbejde med Ditte Ingemann, madskribent, kogebogsforfatter, blogger og frem for alt grønsagselsker, har vi udviklet denne unikke blanding som består af korianderfrø, infuseret med olie fra orangeskal, fennikelfrø, sumak, sort peber og citrontimian.

    Hvad mener Ditte Ingemann?
    ”Grøntsagerne har altid været omdrejningspunktet i mit køkken og jeg bruger masser af krydderier i mine opskrifter – jeg elsker de varme krydderier, som kan være krydrede uden at være stærke og milde uden at være kedelige. Med Cabbage Karma har jeg fået ét krydderi, som jeg kan bruge både i det varme og i det kolde køkken, og så smager det fantastisk sammen med alle kåltyper, lige fra spidskål og broccoli til blomkål og palmekål.” siger Ditte Ingemann.
  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Cabbage Karma, så kan du måske også lide:

Sale Off
2.sortering - Gaveæske til 6 dåser
10,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice Gaveæske
219,00 kr172,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
54,00 kr
Sale Off
Ananda's Ægte kanel, ØKO
54,00 kr