Dip med Happy Roots og hasselback fritter 

Super nem creme fraiche dip, som kan bruges til det meste. Prøv den fx. til fritter, ovnbagte rodfrugter eller til grillet mad - hvad enten det er grønt eller kød. Smager frisk og lækkert. 

INGREDIENSER 


Happy Roots dip:

2 dl Creme fraiche 18%

2 tsk Happy Roots

1/4 tsk salt

1 tsk flydende honning


Hasselback fritter:

4 Kartofler

Træpinde (grillspyd)

2 spsk Olivenolie

1 tsk Happy Roots 

Flagesalt

Bredbladet persille, fintsnittet


SÅDAN GØR DU:


Happy Roots dip:

Bland alle ingredienserne til dippen sammen og server. Saucen er perfekt til chips, pommes fritter, de nye kogte kartofler eller andet, som behøver en hvid sauce.


Hasselback fritter:

Skræl kartoflerne, hvis nødvendigt.

Skær kartoflerne i ca. 1 cm tykke skiver. Læg dem i vand både før og efter skæring for at undgå misfarvning og trække stivelsen ud.

Placer en kartoffelskive mellem to træpinde. Lav lodrette snit med 1 mm mellemrum langs hele skiven. Vend kartoflen og lav skrå snit på tværs af de lodrette snit. Vend igen og lav endnu en række skrå snit i modsat retning.


Læg de snittede kartofler i koldt vand, mens du forbereder resten. Bland Happy Roots krydderiblanding med olivenolie eller smeltet smør. Tag kartoflerne op af vandet og dup dem tørre. 


Pensl dem med krydderiblandingen. Læg kartoflerne på en bageplade. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter, vend halvvejs, indtil de er sprøde og gyldne. 


Drys med flagesalt og fintsnittet bredbladet persille.

Server med en lækker Happy Roots dip.VELBEKOMME! 

  • Happy Roots er en økologisk krydderiblanding, som vi selv har udviklet. Den indeholder fem forskellige urter, som er sat sammen med chili og sesam. 

    Du kan bruge den til krydring af alle slags rodfrugter, i mos, rösti, på rodfrugtbøffer eller som krydderi på fritter. Prøv for eksempel denne opskrift,  hvor krydderiet bruges på rodfrugterne. 
  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Happy Roots, så kan du måske også lide:

Sale Off
Shawarma Hack, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Triple Lemon Pepper, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Karl Otto, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Hey Falafel, ØKO
56,00 kr