Lam med SHAWARMA HACK

Tag dine smagsløg med på en spændende smagsrejse med vores lammeshawarma opskrift, krydret med vores unikke Shawarma Hack krydderiblanding. Det krydrede kød serveres med tabouleh og tahincreme. 

Opskriften er til 4 personer:

INGREDIENSER 


KØD

300 g lammefilet

2 rødløg

2 spsk. Shawarma Hack

3 spsk. olivenolie


TABOULEH

2 dl couscous

2 rødløg

1 håndfuld bredbladet persille

1 håndfuld mynte

1 granatæble

2 tsk. Za'atar


DRESSING

Revet skal af 1 økologisk citron

Saft af 1/2 citron

4 spsk. olivenolie

Salt og peber


TAHINCREME

2 dl græsk/tyrkisk yoghurt

2 spsk. lys tahin

1 tsk. hvidløgspulver


4 pita- eller fladbrød


SÅDAN GØR DU:


FORBEREDELSE

Skær kødet og løgene i tynde skiver. Bland Shawarma Hack med olivenolie og hæld det over kødet og løgene. Massér det godt ind og lad det marinere i mindst 1 time i køleskabet, gerne længere.


TABOULEH MED DRESSING

Tilbered couscous efter anvisning på pakken, og lad det køle af. Hak krydderurterne fint, og bland med couscous og fintsnittede rødløg. Frigør kernerne fra granatæblet, og bland dem i salaten. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den i taboulehen. Drys med za’atar.


TAHINCREME

Rør alle ingredienser til tahincremen sammen og smag den til.


KØD

Steg det marinerede kød hårdt i 6-8 minutter på en varm pande i en smule neutral olie, til det får en sprød stegeskorpe. Server med tabouleh, tahincreme og lune pita- eller fladbrød.


  • Tryl din fastfood om til et sundt og lødigt måltid
    Nu kan du lave Shawarma derhjemme med dine yndlingsråvarer; Brug Shawarma Hack til kylling, lam eller okse eller prøv den med kikærter, stegte grønsager eller græskar, når du laver en plantebaseret udgave. Server med en regnbue af dit yndlingsgrønt og selvfølgelig godt brød: pita eller durum. Det er smuk, nem og lækker mad til hverdag og fest – til børn og voksne.

    Vi har kælet for smagen
    Selve krydderiblandingen er en skøn kombination af de søde smage fra ægte kanel, paprika og merian som forenes med de eksotiske nuancer fra allehånde, spidskommen, peber og koriander. Krydderiblandingen er ikke stærk, bare forførende aromatisk.
  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Hey Falafel, så kan du måske også lide:

Sale Off
Shawarma Hack, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Triple Lemon Pepper, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Karl Otto, ØKO
56,00 kr
Sale Off
Hey Falafel, ØKO
56,00 kr