Spicy rosenkål med Cabbage Karma og koriander

Hvis du ikke er så vild med rosenkål, så giv denne salat en chance alligevel. Rosenkål smager mildt og passer perfekt sammen med krydderiblandingen. Udover at rosenkål indeholder en masse gavnlige vitaminer og mineraler, er de små kål også fyldt med kostfibre og protein.

Se opskriften herunder

INGREDIENSER 


300 g rosenkål

1 rødløg

1 fed hvidløg

10 g ingefær

2-3 spsk. smør

2 tsk Cabbage Karma

1 bundt koriander

Pyramide salt


SÅDAN GØR DU:


Rens rosenkålene ved at fjerne de yderste blade og en smule af stokken. Halver kålene, og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand i ca. 2 minutter. Dræn kålene og lad dem dryppe af i sigten. Hak løg, hvidløg og ingedær fint. Varm smør op på en pande, og svits løg, hvidløg og ingefær i et par minutter. Tilsæt Cabbage Karma. Kom rosenkålene op i panden, og vend det hele godt rundt. Lad det simre ved svag varme i ca. 10 minutter, hvorefter det smages til med salt.

Drys til sidst grofthakket koriander over, og servér salaten lun. Kom evt. finthakket frisk chili på, hvis du er til det stærke.


VELBEKOMME! 

  • Perfekt til kål og andet grønt.
    Rå, stegt, grillet, bagt og fermenteret. We love cabbage, all kinds! Det er billigt og vi ved at det er rigtig godt for os at spise. Men det kan være en udfordring at få inspiration til at gøre kålretter nemme og spændende at gå til.
    I samarbejde med Ditte Ingemann, madskribent, kogebogsforfatter, blogger og frem for alt grønsagselsker, har vi udviklet denne unikke blanding som består af korianderfrø, infuseret med olie fra orangeskal, fennikelfrø, sumak, sort peber og citrontimian.

    Hvad mener Ditte Thuesen?
    ”Grøntsagerne har altid været omdrejningspunktet i mit køkken og jeg bruger masser af krydderier i mine opskrifter – jeg elsker de varme krydderier, som kan være krydrede uden at være stærke og milde uden at være kedelige. Med Cabbage Karma har jeg fået ét krydderi, som jeg kan bruge både i det varme og i det kolde køkken, og så smager det fantastisk sammen med alle kåltyper, lige fra spidskål og broccoli til blomkål og palmekål.” (Ditte Thuesen)
  • 56,00 kr

Hvis du kan lide Cabbage Karma, så kan du måske også lide:

Sale Off
2.sortering - Gaveæske til 6 dåser
10,00 kr
Sale Off
A Touch of Spice Gaveæske
219,00 kr172,00 kr
Sale Off
Allehånde i hele bær, ØKO
54,00 kr
Sale Off
Ananda's Ægte kanel, ØKO
54,00 kr